Netjubilæum til Ingeniøren

Netversionen af det hæderkronede ugemagasin fra før flyvemaskinens tid kan i dag fejre ti-års jubilæum.

Netjubilæum til Ingeniøren - 1
På det gamle medie - papiret - udkom Ingeniøren for første gang i 1892 og det nuværende ugemagasin er en direkte efterkommer af den gamle svend fra dengang flyvemaskinen stadig hørte til under visioner for fremtiden.

Det er der al mulig grund til at være stolt af på Ingeniøren, der i dag kan sende sit teknologiske nyhedsmagasin på gaden i tre sektioner en gang om ugen og i et imponerende oplag på 68.000 eksemplarer.

I dag gælder lysene i lagkagen på Ingeniørens hjemmeside dog familiens opkomling, den ti-årige netudgave, der gjorde sin entrè som det første danske medie på The World Wide Web 2. december 1994.

Tiårsdagen markerer den populære hjemmeside med en række forbedringer, og nye gaver til læserne. Her skal uden smålig skelen til et konkurrerende website nævnes:

Jubilæumsquizz, nyt design, forbedret RSS-feed, ny klummme fra en af husets websidens pionerer, Kurt Westh Nielsen, der kommenterer og debatterer udviklingen på nettet i en ny blog ( kort for weblog), som læserne selvfølgelig også kan kommentere og uddybe.

Endelig satser fødselsdagsbarnet på bedre dialog med moderorganet, det trykte magasin, der lover at henvise mere tydeligt til den livsduelige fødselar.