Nanocover fyrer adm. direktør

Fyring. Hovedaktionær vil sælge.

Bestyrelsen for Nanocover, der er noteret på minibørsen First North, har besluttet at opsige den administrerende direktør for selskabet, Poul Nielsen, som følge af uenighed om hvordan, dets ekspansionplaner skal føres ud i livet. Skriver RB-Børsen.

Der er dog ikke fuld opbakning til beslutningen i bestyrelsen, da hovedaktionæren og bestyrelsesmedlem Torben Jensen er ikke enig i opsigelsen. Han har derfor valgt at trække sig fra bestyrelsen, ligesom han vil sælge sin majoritetsaktiepost.

- Jeg vil ikke bruge min store aktie post til at gennemtrumfe beslutninger, som flertallet er imod, og jeg har derfor besluttet at sætte min aktiepost på ca. 46 pct. til salg - jeg har tidligere fået henvendelser fra interesserede grupper af investorer, som har spurgt til min interesse i at sælge min aktiepost og jeg vil nu afdække, om der er nogle af disse, som har interesse i at købe hele eller dele af aktieposten, siger Torben Jensen i forbindelse med fyringen.

Frem til udgangen af juni 2007 vil han dog ikke sælge aktier i selskabet via fondsbørsen. Han har påtaget sig denne fastfrysningsperiode for at "skabe mest mulig ro om virksomheden og kursen".

Hurtig fyringPoul Nielsen har kun siddet på posten som adm. direktør i godt en måned. Fyringen skyldes "uløselige uenigheder om den facon, virksomheden skal anvende i udførelsen af virksomhedens strategi/ekspansionsplan", som det hedder i en meddelelse fra selskabet.

Indtil en ny adm. direktør er fundet, konstitueres Nanocovers franchisemanager, Henrik Vester, som adm. direktør. Selskabets direktion består herefter af økonomidirektør Helle B. Hansen og adm. dir Henrik Vester.

RB-Børsen