Millioninvestering skal bevare stjerner og tiltrække gæster

Feddet Camping ved Faxe vil udbygge positionen som en af Sjællands største campingpladser og have flere tyske gæster.

I vinterhalvåret skal Feddet Camping ved Faxe på Sydøstsjælland opgraderes for fem-seks mio. kr. Med investeringerne vil ejerleder Ivan Reedtz-Thott både udbygge positionen som en af Sjællands største og mest veludstyrede campingpladser og tiltrække flere gæster fra Tyskland.

- Historisk har pladsen været delt op i to områder med tre henholdsvis fire stjerner. Vi har længe ønsket at opgradere hele pladsen til fire stjerner. Samtidig har vi en tro på, at vi ved at forbedre forholdene kan tiltrække fleste gæster, ikke mindst når Femern-forbindelsen åbner, siger Reedtz-Thott, der også driver familiegodset Strandegaard.

Feddet Camping med godt 150.000 årlige overnatninger og godset har tilsammen en omsætning omkring 25 mio. kr.

Ud over naturen og en Blåt Flag-strand har campingpladsen blandt andet indendørs legeland, mini-zoo med kæledyr, fitness, sportsanlæg, hoppepuder og junglesti med tovbane.

Let at låne

Investeringerne går ifølge Ivan Reedtz-Thott dels til nye servicebygninger med bad, toiletter, tøjvask og opvask, dels til at opgradere pladserne til de enkelte campingvogne. I takt med at vogne og fortelte er vokset, kræver de nemlig mere plads og øget strømforsyning.

Arbejdet skal udføres i løbet af vintermånederne, så Feddet Camping står klar til næste forår, når en ny sæson åbner. Og trods finanskrisen og den megen tale om kreditklemmer har Ivan Reedtz-Thott ikke haft problemer med at skaffe kapitalen.

- Vi skal lånefinansiere det meste og kan stille sikkerhed i andre bygninger. Det sker via vores normale samarbejdspartner, Realkredit Danmark, oplyser han.

Læs mere på www.feddetcamping.dk