Michael Laudrup scorer kassen på import af vine

Regnskab. Michael Laudrup er ikke kun god til fodbold. Salget i Laudrup Vinimport steg med 25 procent i 2006, og selskabet præsterede overskud for tredje år i træk.

Mens Michael Laudrup venter på at få afgjort sin fremtidige trænerkarriere, kan han glæde sig over, at forretningen, som han stiftede sidst han boede i netop Spanien, lever i bedste velgående.

For tredje i træk oplever Laudrup Vinimport vækst samt overskud.

En af landets bedste fodboldspillere nogensinde stiftede Laudrup Vinimport sammen med den daglige leder Per Buhl i 1993. I år udvidede selskabet forretningen med en række aktiviteter og kom ud med et overskud på 422.267 kr. Det fremgår af det netop offentliggjorte regnskab fra selskabet.

Spanien stadig størstUdgangspunktet for Laudrup Vinimport er god vin og gastronomi, hvor selskabet ser sig selv som totalleverandør og sparringspartner overfor restaurationer og erhvervsvirksomhederne.

Det er stadig vinene fra Spanien, der udgør det største marked, men der er blevet sat ekstra damp på importen fra Argentina, Chile, Australien og New Zealand.

Desuden er gastronomi rykket yderligere op i forretning, hvor det i sidste år blev til 12 rejser rundt på kloden efter vin og mad.

Det er nu også blevet muligt for private, at få gavn af Laudrups vinsucces. I 2006 investerede selskabet nemlig i en ny hjemmeside, hvor der er åbnet op for salg til private.

Der ventes nu en stigning i omsætningen på 20 procent i 2007, og et bundlinie resultat på cirka en million.