Macrons reformer baner vej for danske virksomheder

Den franske præsident, Emmanuel Macron, er gået i gang med at reformere Frankrig, hvilket er glimrende nyheder for danske virksomheder med aktiviteter i landet.

Frankrigs præsident Emmanuel Macron er gået i gang med at reformere Frankrig, og det er glimrende nyheder for danske eksportvirksomheder med ambitioner i landet, skriver Børsen. Fold sammen
Læs mere
Foto: CHARLES PLATIAU
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den stagnerede danske eksport til Frankrig kan få et tiltrængt løft under Macrons reformregime, vurderer flere virksomheder

Det skriver Børsen.

Præsidentens dagsorden gør ikke tricket alene, men de nye vinde over Frankrig skaber bedre betingelser for erhvervslivet, og dermed også for danske virksomheder. En af de virksomheder er radarproducenten Terma, der omsætter for et trecifret beløb i Frankrig.

»Vi deler opfattelsen af, at der lige nu er et potentiale i Frankrig. Hvis Macron sætter handling bag ordene, er det med til at give os muligheden for at lave rigtig gode forretninger,« siger Kristoffer Groth Jakobsen, vicedirektør for markedsudvikling i Europa, til Børsen.

Siden valgsejren i maj har præsidenten arbejdet på at indføre en række af de reformer, han varslede under valgkampen. I sensommeren vedtog parlamentet en arbejdsmarkedsreform med inspiration fra bl.a. Danmark, hvor bevægeligheden på arbejdsmarkedet bliver større, skriver avisen.