Målmand i spidsen

Læs mere
Fold sammen
Torben G. Jensen er lidt af en grå eminence i shippingbranchen. Velkendt, respekteret men også forretningsmæssigt frygtet. En fysisk stor mand, som på mange måder fylder godt i landskabet. Hans overordnede interesser kan koges ned til: virksomheden, fodbolden og familien - dog ikke nødvendigvis i den rækkefølge.

Hans store passion er fodbold, og som tidligere landsholdsmålmand kender han til enerens præmisser. Han er B 1903er om en hals og var med til at støtte B 1903s overgang til det nuværende FCK.

Sønnerne med
En anden stor lidenskab er at gøre det enkle. »Keep it simple« lyder mottoet.

Han er gift med Lis Jensen og begge sønner er godt på vej. Den 37-årige Frank G. Jensen er en af de fire medlemmer af direktionen og bosiddende i Danmark. Den yngste, 25-årige Niels Jensen, er udstationeret i Clippers afdeling i Houston.

Den nu 61-årige Torben G. Jensen, der selv skyer offentligheden og aldrig giver interviews, var sammen med Jørgen Dannesboe med til at udvikle Armada-rederiet tilbage i 1971, men Torben G. Jensen blev købt ud i 1991, hvorefter han startede for sig selv.

Begge disse entreprenørtyper forlod Danmark sidst i 1970erne. For siden kun at vende tilbage i ferierne, som holdes hos familien i det gamle land.

Folk i shippingbranchen, der kender Torben G. Jensen, kalder ham en hård og hårdtarbejdende forretningsmand, der trods formuen, ikke skejer ud, men fortsat har de store fødder solidt plantet på jorden.