Lukningsdømt fupfirma snyder stadig kunderne

Den tidligere ejer er idømt en fængselsstraf og virksomheden er tidligere blevet bebudet lukket. Alligevel fortsætter det med at dukke nye sager op.

Direktør for IT Support Danmark og Dansk Tele Support, Lasse Schou, blev sidste sommer fundet skyldig i bedrageri og vildledende markedsføring ved Københavns Byret.

Det var den første straffesag mod en formodet annoncehaj og den endte ud med en dom på to et halvt års fængsel samt frakendelse af retten til at drive virksomhed.

Ved den lejlighed bebudede Lasse Schou, at selskaberne ville blive lukket ned.

Der skal dog mere til at stoppe snyderiet i Dansk Tele Supports navn.

Ifølge Håndværksrådet, der har fulgt sagen tæt de seneste år, er mange af aktiviteterne lagt over i nye virksomheder, hvor Lasse Schou ikke står noteret som direktør.

Derfor er det overraskende, at Dansk Tele Support i foråret har været indblandet i en sag, hvor en erhvervsdrivende har mistet 92.000 kroner til virksomheden.

- Vi var godt klar over, at Dansk Tele Support formelt eksisterede, men vi troede reelt, at alle aktiviteter var lagt over i nye selskaber. Derfor kom det som en overraskelse, da vi fik en henvendelse fra en advokat, hvis klient over en periode har indbetalt 92.000 kroner til Dansk Tele Support. Vi ved, at sælgeren er en gammel kending, som også er aktiv i nogle af de nye selskaber, forklarer jurist i Håndværksrådet Jeppe Rosenmejer.

Selskaber deler adresseDe nye selskaber, som er opstået på ruinerne af IT Support Danmark og Dansk Tele Support er ifølge Håndværksrådet telefonbøgerne.dk samt et helt nyt selskab, der hedder Copenhagen Business Administration.

Her er det salgschefen i de to førstnævnte selskaber, der i dag står noteret som direktør. Alle selskaber deler adresse på Vesterbrogade 149.

- Vi var godt klar over, at de var lidt i gang i det små. Men den seneste henvendelse vidner om, at de for alvor er i gang igen, siger Jeppe Rosenmejer.

Mens Dansk Tele Support angiveligt stadig fortsætter sin aktivitet, er der noget som tyder på, at søsterselskabet IT Support Danmark er ved at lukke helt ned. Selskabet er under likvidation og Lasse Schou er selv likvidator.

Lasse Schous ankesag skal for Landsretten på torsdag den 26. juni. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Lasse Schou.