Lønmodtagere er truet

Læs mere
Fold sammen
p>Desværre udvikler tingene sig til det værre for en række danske lønmodtagere.

De barske realiteter er, at en række lønmodtagere i konkurrende produktionsvirksomheder vil stå overfor krav om lønnedgang fremover.

Produktionsvirksomhederne vil forsøge sig med teknisk udvikling, roboter etc., for at gøre produktionen konkurrencedygtig, men det betyder færre medarbejdere.

Først og fremmest vil det gå ud over ufaglærte og specialarbejdere. Fagforeningsbosserne taler om efteruddannelse, inovation og nye arbejdspladser.

Det kniber lidt mere med at være konkrete. Hvilke typer virksomheder taler fagforeningerne om. For øjeblikket er der kun tale om at udvide den offentlige sektor. Det betyder flere skatter og dårligere konkurrenceevne.

Der er ikke meget, der tyder på, at de offentlige ansatte vil gå ned i løn, så vi kan få skattelettelser istedet for lønstigninger.

Der er meget, der tyder på, at vi bl. a. på grund af invasionen af dårligt uddannede fremmede i nær fremtid vil stå med ca. 500.000 arbejdsduelige mennesker, vi ikke kan finde beskæftigelse til. Hvad vil LO-bosserne gøre ved det problem?

I den sammenhæng virker det vanvittigt, at danskerne skal sige ja til en yderligere invasion af fattige tyrkere, hvis Tyrkiet bliver medlem af EU.

Selv veluddannede mennesker vil blive truet på deres velfærd, da en masse arbejdsopgaver sagtens kan udføres i et lavtlønsområde på grund af den teknologiske udvikling.

Allerede nu ved vi, at der er flere millionærer i lande, vi giver ulandsbistand til, end der er indbyggere i Danmark.

Hvornår begynder danske politikere at tænke på danskernes velfærd.

Vi får kun en chance for at sætte hælene i, det er, når den allerede underskrevne EU-grundlov kommer til folkeafstemning.