Lockheed overrasker positivt og opjusterer

Den amerikanske flyproducent Lockheed Martin har tirsdag middag offentliggjort et regnskab, der overgik analytikernes forventninger med flere længder.

Lockheed, der blandt andet står bag dette P2V-fly, kunne tirsdag fremvise et flot regnskab. Fold sammen
Læs mere
Foto: DAVID MCNEW

Omsætningen i andet kvartal af 2013 landede på 11,41 mia. dollar, og overgik dermed analytikernes forventninger om en omsætning på 11,13 mia. dollar ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News.

Den nydelige omsætning blev konverteret til en bundlinje på 589 mio. dollar., svarende til et resultat på 2,64 dollar per aktie, og overgik dermed også her analytikernes forventninger om et resultat på 2,20 dollar pr. aktie.

Selskabet hæver samtidig forventningerne til driftsresultatet for hele året til 4550-4700 mio. dollar fra 4350-4500 mio. dollar. Forventningerne til resultatet per aktie er hævet til 9,20-9,50 dollar pr. aktie fra 8,80-9,10 dollar per aktie, skriver selskabet i pressemeddelelsen.

- Generelt havde vi en stærk operationel præstation og programafvikling på tværs af alle forretningsområder i dette kvartal, og det gør det muligt for os at hæve forventningerne til driftsresultatet, resultatet per aktie og pengestrømmen for 2013, siger Lockheed Martins administrerende direktør Marillyn Hewson i en pressemeddelelse.