Livsvigtige råd om branding

Vækstpanel. Jesper Zeihlund kontaktede ErhvervsBladets vækstpanel og det har vist sig at være en god idé. For ellers havde forretningen ikke eksisteret i dag, lyder det fra Jesper Zeihlund

Rådene fra paneldeltager Michael Moesgaard Andersen, der ejer en række virksomheder inden for telebranchen, har været afgørende for, at Zeihlunds virksomhed, Zeihlund Business Butler Concept, fortsat eksisterer.

- Uden de gode input fra Michael Moesgaard Andersen havde jeg ikke haft mit cvr-nummer i dag, konstaterer Jesper Zeihlund slet og ret.

Michael Moesgaard Andersen rådede Jesper Zeihlund til at ændre sin markedsføring af virksomheden.

Det centrale skulle være at få brandet stifteren selv som indbegrebet af gode førstehåndsindtryk, så kunderne automatisk ville tænke på ham, når de skulle have løst repræsentationsopgaver.

Samtidig anbefalede Michael Moesgaard Andersen, at Jesper Zeihlund sigtede på større virksomheder og ikke gik på jagt efter mindre kunder. Begge råd er efterfølgende blevet fulgt, og det har givet jackpot.

- Da jeg blev vurderet af panelet, var virksomhedens grundlag usikkert. I dag har jeg fået flere kunder, så jeg kan hente en ordentlig indtjening hjem. Jeg er rigtig glad for Michael Moesgaard Andersens hjælp, siger Jesper Zeihlund.