Lær at handle med aktier

Med en lav forrentning af traditionelle opsparinger er det nærliggende at springe ud i aktiehandel. Men aktiemarkedet byder på mange faldgruber. I Aktieskolen på Business Plus klæder vi dig på til en succesfuld tilværelse på aktiemarkedet.

Vil du gerne lære at investere i aktier kan du købe adgang til Business Plus' aktieskole, der er baseret på Morten W. Langer og Bruno Japps "Tjen en million på aktier - En grundbog i investering".  Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Aktiemarkedet byder på mange farer for nye privatinvestorer, der skal ud at gøre sig sine første erfaringer med at handle aktier. Skal man sætte sparepengene i noget langsigtet eller skal de sættes i noget, der kan give bonus nu? Skal man gøre som de andre gør, eller skal man følge sin egen intuition? Skal man følge en strategi?

Spørgsmålene er mange hos den nye aktieinvestor. 

Business Plus tilbyder i samarbejde med aktieeksperterne Morten W. Langer og Bruno Japp at tage dig med på en dannelsesrejse ud i aktiespekulation. Ambitionen er at Business Plus' aktieskole klæder dig på til at kunne begynde på aktiemarkedet uden at begå de sædvanlige begynderfejl.

Aktieskolen er baseret på de to aktieeksperters egne og professionelle erfaringer, som de har samlet i bogen "Tjen en million på aktier - en grundbog i investering". Bogen er delt op i ni dele, som du kan købe i løssalg her i Business Plus eller få som en del af dit Business Plus abonnement. 

Forordet til bogen:

"Tusindvis af danskere deltager i dagbladenes aktiespil. Men hovedparten af dem holder sig fra at investere på aktiemarkedet med rigtige penge, fordi de frygter at lide store kurstab på grund af deres manglende viden om aktieverdenen.

Holdningen er yderst fornuftig, fordi de fleste private investorer normalt betaler dyre lærepenge de første år på aktiemarkedet, og det skal man selvfølgelig søge at undgå.

På den anden side er der blandt private investorer heller ikke særlig stor tilfredshed med den rådgivning om aktier, man får i bankerne. Undtagelsen er, hvis man investerer for mange millioner, for så står bankerne på nakken af hinanden med professionelle investeringsråd og løbende opfølgning, når der skal købes og sælges.

Denne „mandsopdækning“ fra banken er kun et fåtal beskåret. Nemlig dem, bankerne tjener rigtig mange penge på. Da hverken myndigheder eller banker gør noget ud af at uddanne danskerne til at blive bedre aktieinvestorer, står de fleste på bar bund, når de starter med aktier. Det er ærgerligt, fordi aktieinvestering faktisk er sjovt, lærerigt, samfundsgavnligt og oftest økonomisk givtigt, hvis man sætter sig ordentligt ind i tingene og tænker sig om.

Netop derfor har AktieUgebrevets analytikere samlet deres erfaringer fra mange år på aktiemarkedet for at give dem videre til de mindre erfarne private investorer. AktieUgebrevets Basismodelportefølje realiserede på kun fire år en gevinst på én million kroner gennem en forsigtig strategi baseret på mange års erfaringer. Dem giver vi nu videre.

Med aktiebogen Tjen en million på aktier bliver man klædt utroligt godt på til at starte på aktiemarkedet, så man kan undgå at betale de dyre lærepenge, som mange af os andre har betalt. Held og lykke."

Morten W. Langer og Bruno Japp


Indhold i "Tjen en million på aktier - en grundbog i investering":

1. Investering i aktier – et godt tilbud?
2. Hvad er en aktie?
3. Aktørerne på aktiemarkedet
4. Krav til aktiemarkedet
5. Hvad bestemmer kursen på en aktie?
6. Analysemetoder: Find de attraktive aktier
7. Markedsanalyse
8. Brancheanalyse
9. Selskabsanalyse
10. God selskabsledelse
11. Markedspsykologi
12. Teknisk analyse
13. Hvilken type investor er jeg?
14. Politik – strategi – kontrol
15. Handelsstrategi
16. Praktisk handel
17. Gode råd