Kvinder på toppen

Her finder du artikler og tv fra morgenseminaret om modet til at træffe de rigtige karrierevalg. Seminaret blev afholdt den 31. maj i samarbejde med Deloitte og Sampension.

Ida Auken, MF Radikale, talte ved morgenmøde "kvinder på toppen" på Berlingske. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup

Kvinder stormer frem som ledere i lagene lige under direktionsniveau, men trods ambitioner når de færreste helt til tops. Hvorfor? Hvordan kan virksomheder og organisationer arbejde mere målrettet med at fremme kvinders ambitioner, og hvornår skal du tage sagen i egen hånd?

Igen i 2016 sætter Berlingske et særligt fokus på kvindelige ledere for at bringe hele talent-pool'en i spil, så potentialet i højt og dyrt uddannet arbejdskraft ikke går tabt.

Dagsordenen på det andet møde i 2016 var modet til at træffe de nødvendige karrierevalg med deltagelse af Emilie Stage Tingskou, Director, Incubation Development & Excellence i Novozymes, og Ida Auken, Medlem af Folketinget for det Radikale Vestre.

Dorthe Harding Keilberg, ordstyrer og partner i Deloitte, refererede indledningsvis til Deloittes globale rapport Human Capital Trends, som du finder HER.

Artikler og tv fra dagen: