KPMG: Britiske virksomheder må tage højde for brexit

Revisionsselskabet KPMG advarer om, at en række britiske selskaber ikke i tilstrækkelig grad tager højde for risici ved brexit.

Arkivfoto. Revisionsselskabet KPMG advarer om, at en række britiske selskaber ikke i tilstrækkelig grad tager højde for risici ved brexit.  Fold sammen
Læs mere
Foto: DANIEL LEAL-OLIVAS
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver The Independent.

Ifølge KPMG er der en risikabel og uholdbar tendens blandt virksomheder lokaliseret i Storbritannien, hvor de mangler at beskytte dem selv mod følgerne af brexit.

Selskaberne bør have en mere proaktiv tilgang til at påvirke deres position ved brexit, mener ledende figur fra KPMG.

»Der er klart en bred skare af firmaer, der enten er i fornægtelse eller mangler at engagere sig fuldt på ledelsesniveau. Disse organisationer har en tendens til at argumentere for, at der er for meget usikkerhed og kompleksitet efter parlamentsvalget, men de har urealistiske syn på udfaldet af brexit,« siger Karen Brix, der er chef for brexit i KPMG til The Independent.

KPMG reagerer på den konservative politiker Phillip Hammonds udtalelse sidste torsdag, hvor han fastslog, at virksomheder allerede trækker deres investeringer i landet på grund af brexit.

Karen Brix siger til avisen, at den nuværende turbulente situation vil ikke ændre sig over de næste par år, og derfor må virksomheder gå i gang med at forberede sig.