Kop & Kande i massiv ledelseskrise

Isenkramkæden Kog & Kande og indkøbsforeningen bag kæden, Dias Danmark, er ramt af en alvorlig krise på grund af ledelsen.

Læs mere
Fold sammen
Direktøren for Kop & Kandekæden, Preben Merrild Angelo, er blevet fyret på gråt papir på grund af hvad dele af ledelsen kalder alvorlige samarbejdsvanskeligheder. Det skriver dagbladet Børsen.

Endvidere har Jørgen Højrup Jensen, bestyrelseformand for Dias Danmark, der står bag isenkramkæden, mistet opbakning fra den resterende ledelse. Han forlader derfor bestyrelsen efter ni år.

Kop & Kandebutikkerne udgør 78 af de i alt 240, som Dias-organisationen dækker over.

- Samspillet mellem Preben Merrild Angelo og den øvirge Dias-organisation virkede simpelthen ikke. I og med at Kop & Kande bare er en kæde i Dias, kræver det, at samarbejdet fungerer. Situationen var blevet tilspidset så meget, at det for at få Dias-organisationen til at virke var nødvendigt at sige farvel til Preben Merrild Angelo, siger Jan ALstrøm, konstitueret bestyrelsesformand.

Den tidligere formand mæler ikke mange ord om, hvad der var årsag til bruddet.

- Vi er p vej videre. Vi holder det internt, og det er derfor ikke noget, der skal udbasuneres. Derfor er min kommentar, at der ingen kommentar er, siger Jørgen Højrup Jensen til Børsen.

- ulha