Koncerndirektør forlader ISS

Koncerndirektør Flemming Schandorff, der er øverste ansvarlige for ISS' operation på verdensplan, forlader koncernen med udgangen af marts.

Rengøringskoncernen ISS meddelte torsdag, at Flemming Schandorff, koncerndirektør og øverste ansvarlige for ISS' operation på verdensplan, forlader koncernen med udgangen af marts for at gå på pension.

- Jeg har været i ISS 30 år og været en del af virksomhedens udvikling til en global servicevirksomhed, og det har været en utroligt spændende og privilegeret rejse. Nu synes jeg tiden er moden til at give stafetten videre, siger Flemming Schandorff.

Han startede sin karriere i ISS i 1973 som afdelingsleder og steg i graderne, indtil han i 1991 blev øverste chef for ISS Danmark. Efter en afstikker som adm. direktør for Kompan fra 1996 til 2000, kom han tilbage til ISS og var fra 2002 medlem af koncerndirektionen.

Koncernøkonomidirektør Jeff Gravenhorst afløser pr. 1. april Flemming Schandorff som koncerndriftsdirektør. ISS har sat gang i en proces for at finde en ny koncernøkonomidirektør.

/ritzau/