Kom med Kopenhagen Fur til Elle Style Awards

Følg med når talenterne fra Talent 100 overtager Business.dk’s Instagram-profil. I dag tager pressekonsulent fra Kopenhagen Fur, Nina Brønden Jakobsen, os bl.a. med til Elle Style Awards.

Læs mere
Fold sammen

I dag kan du komme med pressekonsulent fra Kopenhagen Fur til Elle Style Awards, når hun overtager Business.dk’s Instagram-profil.

Om sit arbejde udtaler Nina:

»Jeg er ikke typen, der sidder og lurepasser og venter på, at nogen skal byde mig op til dans. Jeg kan lide at få ting til at ske. Derfor er det et velsignet job. Her er en meget flad struktur, der gør, at det på få år er lykkedes mig at få fingrene helt ned i materien.«

I løbet af de næste par uger kan du få et eksklusivt indblik i talerne fra Talent 100’s arbejdsliv, når de løbende vil overtage Business.dk’s Instagram-profil.

Følg Business.dk på Instagram her

Du kan følge disse talenter:

6/5: Sofie Carl, udviklingschef og executive assistant hos Umwelt

»Vi har fire dygtige partnere, der bruger det meste af deres tid på vores kunder. Det betyder, at en del bolde bliver tabt i dagligdagen. Jeg kunne ikke lade være med at give min mening til kende, og det betød, at jeg fik ansvaret for forretningsudvikling.

7/5: Osama Hamza, Project Manager ved ROCKWOOL International

Osama vil tage os med på Rockwools fabrik i Tjekkiet. Her vil han give os et indblik i en lidt anderledes dag på en rigtig industrifabrik med en igangværende produktion. Det vil være en dag med rejser, opfølgning på aktiviteter på fabrikken samt møder med internationale kolleger og leverandører.

8/5: Sissel Hansen, adm. direktør for Startup Denmark

Sissel har skrevet startup guides til Berlin og Aarhus samt snart Amsterdam og København. Hendes mission er at udbrede iværksætteri i hele verden og gøre det nemmere at starte virksomheder op. Sissel vil tage os med på researchtur i New York i forbindelse med en mulig ny startup guide for The Big Apple.

13/5: Kasper Brandi Petersen, medstifter af The Cloakroom i København og Amsterdam

»Jeg er så stolt over det team, vi har bygget. Vi er 60 mennesker, hvis liv cirkler om The Cloakroom. Folk bor på kontoret og knokler helt vildt. Det er forbløffende og rørende på samme tid.«

Kasper vil vise os rundt på kontoret i hjertet af Amsterdam, tage os med til et pressephoto shoot, et møde hos Tommy Hilfiger samt med de 30 ansatte på en båd til drinks om aftenen.

15-17/5: Stinna Lassen, filmproducer hos Good Company Films

Stinna vil henover weekenden tage os med en tur til Filmfestivalen i Cannes og vise os, hvordan festivalen, udover stjernestøv, måske også byder på tømmermænd og ømme fødder.

21/5: Steen Grønbeck, End-User Solutions Marketing Manager ved Dell Danmark

Vi vil følge Steen en af dagene på Dells store partner roadshow, der turnerer landet rundt. Dell-lastbilen er spækket med it-løsninger til skrivebordet, datacenteret og ud i skyen. Denne dag besøger trucken Dells partner ATEA i Ballerup.

26/5: Mads Vinholdt Pedersen, kommerciel direktør for iProspect

»Jeg har arbejdet med flere anselige internationale virksomheder, som havde brug for et venligt skub ud af deres komfortzone. Det kan kun lade sig gøre med en god forståelse for deres ståsted og veldokumenterede argumenter. Jeg arbejder ikke ud fra mavefornemmelser, men baserer min rådgivning på datastruktur og analyser.« Mads vil tage os med til iProspects hovedkontor i London.

Listen opdateres løbende