KMD køber CSC Energi

Læs mere
Fold sammen
KMD, det tidligere Kommunedata, rykker nu yderligere ind på energimarkedet med købet af CSC Energi fra konkurrenten. 18 ansatte i CSC Energi er blevet tilbudt at flytte med til KMD, som er interesseret i en større del af markedet for IT-systemer til energisektoren.

CSC Energi bliver integreret i KMD Energi, som derved vil få omkring 65 medarbejdere efter opkøbet. CSC Energi står bag dataopsamlingssystemet PANDA, som anvendes af 17 af de største energiselskaber i Danmark. Det samler og bearbejder måledata fra kraftvarmeværker til blandt andet afregning og balancehåndtering samt kommunikation mellem danske og udenlandske samarbejdspartnere. Også CSC Indvejningssystem, som danske affaldsbehandlingsselskaber bruger til opsamling, afregning, kontrol og indberetning, er med i opkøbet, som ingen af parterne vil uddybe prisen på.

KMDs administrerende direktør, Lars Monrad-Gylling, ønsker at kunne levere så omfattende IT-løsninger som muligt til energisektoren, som får større og større betydning.

Medarbejderne i CSC Energi flytter fra Herlev til Ballerup. Enkelte, som har arbejdet i Vejle, skal fremover arbejde hos KMD i Odense.