Klaus Nordfeld klar med T3 og HCA

HCA-hus Teknik, oplevelser og kunst er Klaus Nordfelds hjemmebane. Manden bag Danmarks største forlag for IT-magasiner, åbner den 1. juni et H.C. Andersen eventyrhus midt i København.

Selvom IT-medier kommer og går, så kan man altid være sikker på, at Klaus Nordfeld består. Manden bag Audio Media, Danmarks største forlag for IT-magasiner, Klaus Nordfeld, er nu atter bestyrelsesaktuel med både nyt magasin og oplevelsesland midt i Københavns centrum.

Den energiske Klaus Nordfeld er tiltrådt som formand for bestyrelsen for »H.C. Andersen Eventyrhus Museum«, en nyskabelse, der åbner 1. juni i år.

Dermed bekræfter Klaus Nordfeld - og medinvestorerne Henrik og Torben Rønje, Sjælsø Gruppen - deres position med udstillings- og oplevelsescentre i det centrale København.

»Vi har fået mulighed for at indrette et H.C. Andersen Eventyrhus på 800 kvadratmeter, lige over for Tivoli, ved siden af hotel Palads. Det venter vi os meget af. Dels fordi vi har masser at byde på, og fordi interessen for HCA vokser og vokser,« siger Klaus Nordfeld.

T3-magasinet til Danmark
Foruden det nye HCA-hus, ejer gruppen også Ripley's Belive it or not!-museum, Exploratoriet og Guinness World Records Museum.

»Vi har cirka 100.000 besøgeende hvert år på hvert af vores steder, og det er meget tilfredsstillende,« siger Klaus Nordfeld.

Mens de tre nævnte underholdscentre bygger på mere eller mindre kuriøse emner, bliver HCA-huset meget seriøst.

Faktisk har gruppen købt originalmanuskriptet på 14 sider til H.C. Andersens »De Vises Steen« for et anseeligt millionbeløb, og HCA-forfatteren Jens Andersen er konsulent på opgaven med at sikre lødigheden i udstillingen.

Men udover det voksende udstillings- og museumsimperrie, er det i IT-mediebranchen Klaus Nordfeld har sin daglige gænge med magasiner som blandt andet Alt om Data, Datatid og nu T3 (Tomorrows Technology Today).

»T3 bygger på et mediekoncept fra England, som har utrolig stor succes. Det bygger bro mellem IT og forbrugerelektronik, og har de flotteste magasin-fotos, og giver de teknikinteresserede det rigtige overblik.«

Livsstilsmagasinet T3 har indtil videre været på gaden i Danmark i fire udgaver.