Klar, parat - løs finanskrisen

I dag starter World Economic Forum i Davos, hvor en lang række erhvervsledere og politiske nøglepersoner vil være samlet for at diskutere vejen ud af finanskrisen.

Berlingske politiske kommentator, Thomas Larsen, er på plads i Davos og vil rapportere hjem om, hvordan topmødet spænder af. Fold sammen
Læs mere
Foto: Scanpix
Den schweiziske alpeby Davos er fyldt til bristepunktet. Aldrig før har så mange politiske ledere ville blande sig i den diskussion, der kommer til at løbe af stablen de næste par dage, hvor World Economic Forum løber af stablen.

Dagsordenen på topmødet er da også det mest presserende i årtier, nemlig hvordan vil den globale krise udvikle sig?

Fra Davos vil erhvervslederne og politiske nøglepersoner eksaminere de forskellige landes hjælpepakker, og fokus vil ligge på de fremtidige økonomiske perspektiver - hvordan vil de enkelte lande håndtere offentlige investeringer og skattereformer for at komme ud af den økonomiske krise?

Det særlige ved dette års forum er de mennesker, der ikke er til stede - dvs. de store bankers topchefer, som har mistet deres job.

Berlingske politiske kommentator, Thomas Larsen, er på plads i Davos og vil rapportere hjem om, hvordan topmødet spænder af.