Kendt dansk modedesigner sælger sit livsværk

Keld Mikkelsen har solgt sit livsværk, Day Birger et Mikkelsen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Andreas Beck

Den danske modemand Keld Mikkelsen sælger sit livsværk, Day Birger ét Mikkelsen.

Det kendte tøjfirma har i flere år levet på bankens nåde, og nu har Keld Mikkelsen altså taget konsekvensen og solgt det.

Det skriver firmaet i en pressemeddelelse, hvor det desuden står, at det populære firma samt tøjmærket '2ndday' er blevet solgt for en 'hemmelig pris'.

Day Birger ét Mikkelsen er blevet købt af en investorgruppe med Peter Henriksen, der i en årrække har været administrerende direktør i Day Birger ét Mikkelsen, i spidsen.

»Day Birger ét Mikkelsen er en fantastisk virksomhed og et fantastisk brand, der fortsat rummer et kæmpe potentiale. Jeg har derfor sammen med en lille kreds af stærke investorer og succesrige erhvervsfolk købt virksomheden,« siger Peter Henriksen i pressemeddelelsen.

Den erfarne modemand Henrik Theilbjørn, der har været topchef i IC Group og nu er formand i Boozt, bliver ny bestyrelsesformand for Day Birger ét Mikkelsen.

Både Day Birger ét Mikkelsen og 2nddays aktiviteter føres videre i det nystiftede selskab Day Birger ét Mikkelsen A/S.

Peter Henriksen fortæller i en uddybende kommentar til Finans, at det nystiftede selskab overtager både personale, goodwill, debitorer og varelager fra det tidligere selskab.