Jørgen Bardenfleth om ...

Læs mere
Fold sammen
... at blive hjemmegående

Den dag Deanna får et job, hvor hun tjener mere end mig, så er jeg frisk på at gå lidt herhjemme. Så skulle jeg blive bedre til at spille klaver, det er jeg nemlig ret dårlig til, selv om jeg stadig går til undervisning. Ind imellem tænker jeg over, at det godt kan være, man skal prøve noget lidt andet, inden man skal herfra. Rejse og se steder, jeg ikke har set, læse bøger og lave små håndværksprojekter - sådan noget, synes jeg er skægt.

... at være ene på toppen

Det er et privilegium at være administrerende direktør, men det er ikke et job, man får meget ros for, og der kommer sådan et rockwool-lag mellem en selv og organisationen. Man får ikke meget at vide om, hvad der foregår - hvem der er kærester med hinanden, hvem der er uvenner eller, hvem der har bøffet et eller andet. Det bliver filtreret fra.

... kulturforskelle

Det er nemmere at bo i USA end i Europa. I USA kan du leve fuldstændig, som du vil i USA - som dansker, som italiener eller noget tredje. Man kan bo indenfor de kulturer, hvis man nu slår sig ned i f.eks. Minnesota eller New York. Hvorimod i Danmark er vi mere homogene, vi har flere traditioner, som alle følger.

... nervøsitet

Jeg lader mig sjældent gå på og bliver sædvanligvis ikke nervøs, for så er tingene altså heller ikke mere alvorlige. Da Bill Gates kom på besøg sidste måned, skulle det hele selvfølgeligt helst klappe, det var første gang, jeg mødte ham og så videre, men jeg var egentlig ikke særligt nervøs. Det skal nok gå, der er andre ting end ... det er jo ikke hele ens liv, vel?