ISS under kritik i England

En britisk avis retter en skarp kritik af ISS' rengøring på et hospital i London.

Læs mere
Fold sammen
Mens ISS-ledelsen i øjeblikket arbejder hårdt på en fusion med Sophus Berendsen, er der i England kastet smuds over servicegigantens image og navn. Den britiske avis Sunday Mirror rettede søndag en sønderlemmende kritik af ISS, efter at have haft en »undercover reporter« ansat som rengøringssupervisor på Royal London Hospital i London.

»Vores direktør for public sector i England har været på hospitalet hele mandagen og gået det hele igennem, og vi synes, at forholdene er noget anderledes, end de fremstår i artiklen. Det er klart, at det er et gammelt og rimeligt nedslidt hospital, og det håndterer også flere patienter, end det oprindeligt var bygget til. Så det er et sted, hvor man nemt kan finde rod på gangene osv. Men vi synes slet ikke, vi kan genkende det, vi bliver beskyldt for i artiklen,« siger direktør Jesper Møller fra ISS.

Han mener, at der er mange ting i artiklen, der ikke er korrekt fremstillet, og ISS betragter artiklen som et debatindlæg. »Der er en løbende debat i England om hygiejne på hospitaler. Og artiklen falder netop sammen med, at Tony Blair i søndags skulle holde en tale om reformer inden for området. Derfor tror vi ikke, det er helt tilfældigt at det netop fremstår i avisen samme dag,« siger Jesper Møller.