ISO truer Danish Crown med boykot

Efter de seneste ugers uro og medieomtale af Danish Crowns rengørings- og salmonellaproblemer på svineslagteriet i Odense, truer supermarkedskæden ISO nu med at boykotte Europas største kødkoncern, skriver Berlingske Tidende.

- Hvis ikke Danish Crowns ledelse får genetableret forbrugertilliden til sine produkter, går det ud over både os og andre, der handler med deres produkter. Det kan i sidste ende tvinge ISO til at droppe Danish Crown som leverandør. Ingen kan leve med, at der ikke er ubetinget tillid til de fødevarer, vi spiser, siger adm. direktør Peter Midtgaard, ISO.

Chefen for ISO, der har 13 butikker i Storkøbenhavn og Nordsjælland, vil i de kommende dage lægge pres på Danish Crown for at få rettet op på den kritiserede rengøring.

Danish Crowns adm. direktør, Kjeld Johannesen, afviser, at der er problemer med salmonella og med rengøringen på slagteriet i Odense.

- Fødevaresikkerheden i Danish Crown er i orden... Vi har styr på tingene, men spørgsmål omkring ISO vil jeg ikke diskutere i pressen. Mit budskab er, at rengøringen i Odense ikke er noget svineri, siger Kjeld Johannesen.

/ritzau/