Hoppeborgs-virksomhed sat til salg på netauktion

Auktion. Blandt alskens elektronik, køretøjer og boligartikler er der nu sat en virksomhed til salg på qxl.dk.

Det er et sjældent syn, der møder brugere af netauktionsportalen qxl.dk. Under salgstalen ”en veldrevet hoppeborgsvirksomhed med stor kundekreds” er det nu muligt at købe en virksomhed på netop qxl.dk.

- Det er bestemt ikke noget vi ser tit. Faktisk tror jeg kun, at vi har oplevet noget lignende en enkelt gang før, hvor en Spar købmand var sat til salg, forklarer kommunikationschef Hanne K. Larsen ved qxl.dk.

Sælgeren er Leif Nielsen fra Roskilde, der driver en virksomhed med rødder i den voksende oplevelsesindustri. Varen han har til salg, er en virksomhed, der udlejer hoppeborge, sumobryderdragter, slush-ice og popcornmaskiner.

- Jeg havde ikke tænkt mig at bruge ret mange omkostninger på at sælge virksomheden, så derfor tænkte jeg, at det kunne være sjovt at prøve lykken på qxl.dk.

Leif Nielsen har drevet virksomheden ved siden af en fuldtidsbeskæftigelse de seneste tre år. De forskellige forlystelser udlejer han til blandt andet festivaler og vejfester. Virksomheden sælges med trailer, hjemmeside, ordrebog til en fast pris på 135.000 kr. - Jeg har både købt og solgt før på QXL.dk, og det er min erfaring, at det er enkelt og hurtigt at komme af med sine ting dér. Det ”sværeste” i denne omgang var at finde en kategori, der passede, men det lykkedes altså. Selv om det vel er lidt nyt at sælge en hel virksomhed på online-auktion, er der masser af interesse for min auktion, såmænd helt fra Monaco af, siger Leif Nielsen.

Mere alsidigHos qxl.dk hilser man den utraditionelle vare velkommen, men siger i samme åndedræt, at der ikke ligger nogle større planer om at blive en virksomhedsbørs.

- Vi opfatter det sådan, at jo større et udvalg af vare, som vi sætter til salg, jo flere forskellige kunder får vi tiltrukket til vores portal. Flere utraditionelle ting på siden gør oplevelsen sjovere, når man befinder sig på qxl.dk. Det her er blot med til at gøre os mere alsidige. Det handler ikke om, at vi vil være en virksomhedsbørs, forklarer Hanne K. Larsen.

Leif Nielsen oplyser, at der indtil videre har været godt 100 mennesker inden og se på annoncen og han mailer i øjeblikket med en håndfuld interesseret personer. Virksomheden kan erhverves på qxl.dk godt fem dage endnu.