Her kan du nominere kandidater til årets Talent 100-magasin

Opdateret: Indstillingen af kandidater til Talent 100-magasinet sluttede 21. februar 2018. Magasinet med portrætter af de 100 udvalgte profiler udkommer 20. april.

Emilie Juel Christensen, Pension Danmark, og Thomas Kofoed, Netcompany, var blandt de udvalgte talenter i 2017. Fold sammen
Læs mere

Der var deadline for indstilling af kandidater til Talent 100-magasinet onsdag 21. februar kl. 16. De 100, der slipper igennem nåleøjet, bliver kontaktet direkte af en journalist, når redaktionen på Berlingske Business har afsluttet udvælgelsen.

Så er Berlingske Business’ talentjagt i gang. I magasinet Talent 100, der udkommer 20. april, portrætterer vi 100 af landets dygtigste talenter.

Hvem skal de 100 være? Hvis du kender et talent, som du mener skal med blandt de 100, så indstil din kandidat i skemaet neden for (fjernet efter deadline).

Hjælp os med at vælge rigtigt

Der er ingen øvre grænse for, hvor mange kandidater du kan indstille, men vi opfordrer til, at du og din virksomhed prioriterer på forhånd og kun indstiller de mest lysende kandidater.

Det er Berlingske Business, der står for den endelige udvælgelse. De 100, der bliver valgt får direkte besked fra Berlingske, så hvis du vil vide, om dit talent er blandt de udvalgte, må du selv kontakte din kandidat.

En nominering er ingen garanti for omtale, og de kandidater, der bliver fravalgt, får desværre ikke besked. Det er kun muligt at være med én gang, så talenter fra tidligere år, kan ikke nomineres igen.

Har du spørgsmål angående Talent 100, så skriv til talent100@business.dk.