Her er sportsstjernerne der er bedst til at tjene penge

Det er to boksere, der topper listen over klodens rigeste sportsstjerner efterfulgt af verdens to bedste fodboldstjerner.

Foto: MICHAEL NELSON

Amerikaneren Floyd Mayweather er den bedst betalte sportstjerne i verden. Den hårdtslående bokser har ifølge en ny undersøgelse fra Forbes tjent 1,9 mia. kroner i det seneste år.

Han har næsten tjent dobbelt så meget som Manny Pacquiao, som er nummer to på listen med en indtjening på lidt over en milliard.

De to boksere mødtes i et brag af en kamp i starten af maj, hvor Floyd Mayweather, som vandt opgøret, tjente 1,2 mia. kroner, mens Manny Pacquiao tjente 800 mio. kroner. Dermed er en stor del af deres indtjening kommet fra deres indbyrdes kamp.

Både Mayweather og Pacquaio ligger over to af de bedst fodboldspillere i verden - Cristiano Ronaldo og Lionel Messi. De må 'nøjes' med en indtjening på henholdsvis 526 mio. kroner og 488 mio. kroner.

Det er værd at bemærke, at der ikke er blevet plads til Caroline Wozniacki på den 100 personer store liste. Det er der til gengæld blevet til hendes tenniskollegaer Serena Williams og Maria Sharapova.

TOP 10

Floyd Mayweather (1,9 mia. kroner) - Bokser

Manny Pacquiao (1,2 mia. kroner) -  Bokser

Cristiano Ronaldo (526 mio. kroner) - Fodbold

Lionel Messi (488 mio. kroner) - Fodbold

Roger Federer (443 mio. kroner) - Tennis

LeBron James (428 mio. kroner) - Basketball

Kevin Durant (357 mio. kroner) - Basketball

Phil Mickelson (336 mio. kroner) -  Golf

Tiger Woods (334 mio. kroner) - Golf

Kobe Bryant (326 mio. kroner) - Basketball