Hemmelig plan for Casper Christensen og Lars Hjortshøj

Casper Christensen og Lars Hjortshøj er i spil som nye værter på TV 2s kommende radiokanal. De kendte komikere og værter har længe arbejdet hver for sig, men har historisk kørt parløb.

Foto: Ernst van Norde / Scanpix Fold sammen
Læs mere
To af Danmarks mest kendte stand-up-komikere, Casper Christensen og Lars Hjortshøj, bliver muligvis genforenet som værter på den ny landsdækkende radiokanal fra TV 2, som ventes i luften i starten af 2007.

Endnu er kontrakterne ikke på plads, men programdirektør i TV 2, Palle Strøm, siger til Berlingske Business, at "vi er åbne for, at den bedste idé skal vinde".

"Det er for tidligt for os at sige, om det er sådan, det bliver. Vi arbejder på alle mulige ting. Men at bringe Lars Hjortshøj og Casper Christensen sammen lyder som alle tiders idé," udtaler Palle Strøm til Berlingske.

Casper Christensen er allerede ansat i TV 2-regi. Senest som vært i TV 2s gameshow "Deal / No Deal" og kilder på TV 2 lader forstå, at der skulle ligge en konkret plan for Casper Christensen som ny mand på TV 2s radiostation.

Lars Hjortshøj er derimod ansat i Radio 100FM, hvor han er vært på det populære program "Morgenhyrderne".

Hvis de to bringes sammen på den ny radiostation fra TV 2 vil det være en stor triumf for TV 2, og samtidig et alvorligt nederlag for Radio 100FM, der i foråret måtte vinke farvel til en anden meget populær "morgenhyrde", Andrea Elisabeth Rudolph.

Adm. Direktør for 100FM, Jim Receveur, nægter dog at tro, at Lars Hjortshøj er på vej væk.

"Vi har en meget langvarig kontrakt med Lars, som er meget loyal over for 100FM. Der er masser af rygter, men jeg har ikke hørt noget om, at Lars skulle skifte," siger Jim Receveur.

Lars Hjortshøj og Casper Christensen fik begge deres store folkelige gennembrud i 1995 med den danske udgave af det direkte underholdningsshow "Husk Lige Tandbørsten".

Siden har de arbejdet sammen om både "Casper og Mandrilaftalen", det direkte underholdningsprogram "Safari", talkshowet "Darios Joint" og den danske sitcom "Langt fra Las Vegas".

Om det lykkes for TV 2 at få to af de stærkeste radio- og TV-værter til at stille op som ny dynamisk duo på radiofronten er ikke endelig givet.

TV 2s nye programdirektør Palle Strøm, der personligt har et godt forhold til både Casper Christensen og Lars Hjortshøj, forsøger at hemmeligholde planerne mest muligt:

"Jeg siger ikke, at Casper kommer - Måske, måske ikke," lyder det kryptiske svar.

Palle Strøm ønsker heller ikke at oplyse, hvilke programplaner, der arbejdes med.

"For os er det for tidligt at sige, hvad vi gør. Vi holder kortene tæt til kroppen. Men tingene går rimeligt stærkt nu. Jeg håber, vi om en måned eller to kan sige, hvad der skal ske," siger Palle Strøm.