Guldimage 2017

Her genfinder du artikler og præsentationer fra seminaret om vindere og tabere i årets imageanalyse afholdt i samarbejde med IFO – Instituttet for Opinionsanalyse.

Roar Rude Trangbæk (th), pressechef i Lego, modtager diplom på vegne af Lego, der vinder 1. pladsen i årets imageanalyse. Diplomet overrækkes af opinionsredaktør Claus Skovhus. Fold sammen
Læs mere
Foto: Sofie Mathiassen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Lego blev den suveræne vinder i Berlingske Business’ imageanalyse 2017. Afsløringen faldt på det årlige gå-hjem-møde, hvor Palle Klinke Hansen, adm. direktør i IFO, gennemgik analysens highlights. Han kunne tilmed berette, at Lego skrev imagehistorie ved at få topkarakterer i alle de ni parametre, der udgør en virksomheds samlede image. Det har ingen anden virksomhed nogen sinde gjort.

Du finder highlights fra undersøgelsen i præsentationen neden for

IFO-2017

Læs også

Årets højdespringer blev DONG Energy, der gik hele 72 pladser frem og endte med en samlet placering som nr. 45 ud af 140. Springet er bl.a. resultatet af en nøje planlagt strategi, der blev gennemgået af Jakob Askou Bøss, Senior Vice President for Corporate Strategy & Stakeholder Relations.

DONG Energy 2017

Læs også om årets tabere