Gratis kickstart til iværksættere

Iværksættere, der gerne vil have prøvet deres ideer af foran et kompetent panel af erhvervsfolk, får i uge 46 chancen i Mads Clausen Entrepreneur Park på Nordals.

En uges gratis rådgivning.

Sådan lyder tilbuddet til iværksættere, der gerne vil have prøvet deres ideer af foran et kompetent panel af erhvervsfolk.

I anledning af den internationale iværksætteruge inviterer Mads Clausen Entrepreneur Park på Nordals alle med en forretningsidé eller et nystartet firma indenfor cleantech, der har behov for finansiering, udvikling af forretningsidé eller teknolog til en uge med råd og sparring.

- Vi vil gerne hjælpe mange flere iværksættere i gang, og det er det, vi understreger med arrangementet i uge 46, siger Anker Jørgensen, der er chef for Mads Clausen Entrepreneur Park, i den udsendte pressemeddelelse.

Ugen begynder med en præsentation af deltagernes ideer. De følgende dage kan iværksætteren få hjælp af Connect Denmark og flere Danfoss eksperter indenfor forretningsudvikling til at udvikle sin idé til en forretningspræsentation. Præsentationerne bliver fremlagt for et Connect Denmark ”Speed Springboard” bestående af folk, der er vant til at vurdere nye forretningsideer og investorer

Bedste præsentation får lov til at præsentere for et Connect Denmark Springboard en måned senere.

Arrangementet giver også deltagerne mulighed for at møde erfarne iværksættere, folk med erfaring i fremstilling af prototyper, investorer og forretningsudviklere, ligesom de kan besøge nogle af de virksomheder, der har til huse i Mads Clausen Entrepreneur Park.