Gigamanden sælger bredbåndsvirksomhed

Udsalg. Tabsgivende ComX er på vej til at blive fusioneret med Comendo.

Ledelserne i Comendo og ComX har underskrevet en hensigtserklæring med henblik på en sammenlægning af de to selskaber. Det oplyser Comendo og ComX i en meddelselse. Der indledes nu en due diligence periode, der afsluttes med udgangen af september, hvorefter en købsaftale vil være nært forestående, oplyser selskabet.

ComX ejes af holdingselskabet ComX Holding, der ejes af de private investorer Finn Helmer og Jesper Jørgensen. Finn Helmer er bedst kendt for salget af danske Giga for et to-cifret mia. beløb.,

Ifølge Comendo supplerer de to selskabers koncepter hinanden, og med en sammenlægning vil der kunne opnås betydelige synergier. Blandt andet vil der være større mulighed for at overføre koncepterne internationalt.

Både Comendo og ComX er IT-selskaber og håndterer henholdsvis IT-sikkerhed og fibernet, internet, IP-telefoni og TV.

- Comendo og ComX passer sammen som legoklodser. Det mulige fælles koncept koncept har givet os blod på tanden til at indgå mere forpligtende forhandlinger, og vi glæder os også til at komme i gang med samarbejdet, siger administerende direktør i Commendo, Martin Sundahl.

To selskaber er allerede gået i gang med at etablere fælles hovedkontor.

- Da due diligence endnu ikke er genenmført, er det endnu ikke muligt at indikere samenlægningens påvirkning på koncernens resultatforventninger for 2007, skriver de to selskaber i meddelelsen.

- trichs / RB-Børsen