General Electric investerer op mod en mia. dollar i Indonesien

Amerikanske General Electric (GE) annoncerede mandag, at selskabet vil investere op mod en mia. dollar i energi-, olie-, gas- og sundhedssektoren i Indonesien for at støtte landets hurtigt accelererende vækst.

GEs mange investeringer i Indonesien vil medføre op mod 6000 nye job, samt oplæring af over 1000 personer om året, anslås det. Fold sammen
Læs mere
Foto: BEAWIHARTA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver Bloomberg News.

- Indonesion har været et vigtigt og strategisk land for os i over 75 år, og den nuværende regerings vision og mere nylige planer om at accelerere forbruget i infrastrukturen har givet os tillid til at indgå i denne forpligtelse, siger General Electrics næstformand i bestyrelsen, John Rice, til Bloomberg News og tilføjer:

- GE's investeringer over de næste fem år vil være målrettet kritiske områder, der er vigtige for økonomien og dække el, olie og gas og sundhed. Gennem denne investering håber vi at udvide vores lokale forretninger signifikant på den måde, at vi tror, det vil lede til en multiplikator-effekt i økonomien.

De mange investeringer i landet vil medføre op mod 6000 nye job, samt oplæring af over 1000 personer om året, anslås det.

GE-aktien falder 0,3 pct. til 29,43 dollar.