Franskmænd køber Danmarks største materieludlejere

Opkøb. Europas største materieludlejer etablerer sig i Danmark ved opkøb af fusionsparterne DNE Materieludlejning A/S og JJ Maskinudlejning A/S.

Kun få måneder efter, at DNE Materieludlejning og JJ Maskinudlejning besluttede at fusionere og skabe Danmarks største materieludlejningsvirksomhed, har fusionsparterne besluttet at sælge til Europas førende udlejningsselskab, franske Loxam.

Loxams indtræden på det danske materieludlejningsmarked er en naturlig konsekvens af den konsolidering, der forekommer i den europæiske udlejningsbranche. Samtidig ønsker Loxam med en stærk position i Danmark at sikre en stærk strategisk og konkurrencemæssig positionering i Skandinavien.

DNE og JJ har i en årrække tilhørt branchens absolut ledende selskaber i Danmark, hvor det primære fokus altid har været på levering af kvalitetsmateriel, fleksibilitet og høj kundeservice. Disse forhold har medført en kraftig vækst igennem især de seneste år. DNE / JJ har 17 afdelinger i Danmark med i alt 200 medarbejdere og en materielportefølje på mere end 15.000 enheder.

- Vi kan med Loxams opkøb af DNE / JJ se en lang række store og klare fordele for såvel vores kunder som medarbejdere. De fælles synergieffekter mellem DNE / JJ og Loxam vil gøre os endnu mere konkurrencedygtige og medvirke til at udvikle såvel vores nationale som kommende internationale platform. Vi er med Loxam som moderselskab Europas største materieludlejnings-virksomhed, repræsenteret i 10 lande i. Vi er fremover en del af en international koncern med cirka 4.000 medarbejdere fordelt på knap 550 filialer, siger indehaver og adm. direktør Ole Staxen, DNE Materieludlejning A/S.

I første omgang medfører Loxams køb af DNE / JJ at fusionsprocessen imellem selskaberne fortsætter uændret under den fremtidige fælles ledelse.

- mja