Ford slår forventningerne og opjusterer

Ford overgik analytikernes forventning til både omsætning og resultat før skat i andet kvartal og opjusterer samtidig forventningerne til årets resultat før skat.

Foto: MIKE SEGAR. Fordelt på regioner tjente ford 2,33 mia. dollar før skat i Nordamerika og overgik dermed analytikernes forventning om et resultat på 2,27 mia. dollar en kende.
Læs mere
Fold sammen

Omsætningen fra bilsalget endte på 36 mia. dollar i kvartalet og overgik dermed analytikernes forventninger om et salg på 35 mia. dollar. Ford realiserede samtidig et justeret resultat før skat på 45 cent pr. aktie og overgik dermed analytikernes forventninger om et resultat på 37 cent pr. aktie ganske markant.

Begge estimater er indsamlet af Bloomberg News.

I forbindelse med offentliggørelsen præciserer Ford forventningerne til helårsresultatet før skat i positiv retning. Selskabet venter nu et resultat på linje med eller bedre end resultatet på 8 mia. dollar før skat i 2012, hvor selskabet tidligere ventede et resultat før skat på linje med resultatet fra sidste år.

Fordelt på regioner tjente ford 2,33 mia. dollar før skat i Nordamerika og overgik dermed analytikernes forventning om et resultat på 2,27 mia. dollar en kende.

I Europa kan krisen til gengæld mærkes. Her tabte Ford således 348 mio. dollar, hvilket dog ikke var helt så slemt som ventet. Analytikerne havde ifølge estimater indsamlet af Bloomberg News forventet et tab på 437 mio. dollar.