Fokus på sikkerhedssko

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

LeBock i Falsled ved Millinge på Fyn sætter på messen fokus på to specielle modeller inden for sikkerhedssko. Begge modellerne er CE EN 20345 S3 certificerede.

Den ene er LeBock Classic sikkerhedssko, der fremstilles i sort vandafvisende læder. Skoen har komposit-tåkappe og kevlar sømværn. Begge materialer er godkendt til at yde samme sikkerhed som stål, de er bare meget lettere. Skoen er desuden antistatisk, stødabsorberende og med skridhæmmende PU/TPU ydersål. LeBock Classic leveres med LeBock SCS system, hvilket betyder, at der er lagt to indlægssåler i med henblik på justering af den indvendige plads. Sålerne er i henholdsvis stødabsorberende PU-skum og filt. Hvis man har brug for mere plads i skoen, kan man fjerne filtsålen.

Den anden model af sikkerhedssko, som kan ses på messen, er LeBock 2W4. Her er der tale om en vandafvisende sikkerhedssko i læder og med et sort-orange look. Skoen leveres med tåkappe af komposit og sømværn af kevlar, som gør skoen lettere og sålen mere fleksibel. Den har en stødabsorberende, skridhæmmende og antistatisk TPU ydersål.