Fodboldstjerne køber sig ind i rejsebureau

Endnu en sportsstjerne forsøger sig som virksomhedsejer.

Den danske fodboldstjerne og landsholdsspiller Martin Jørgensen har købt halvdelen af SportConcept International, der arrangerer træningslejre og fodboldturneringer over hele Europa.

Henrik Wieland har hidtil været eneejer af firmaet, der har hovedsæde i Horsens. Han siger til Århus Stiftstidende, at Martin Jørgensen i kraft af sit navn og sin personlighed kan være med til at åbne døre for firmaet, så der kan komme flere varer på hylderne.

Martin Jørgensen er ikke ukendt med rejsebranchen. Han er fjerde generation i en familie på Djursland, der med selskabet De Grå Busser har kørte med millioner af passagerer. I dag indgår De Grå Busser i busselskabet Centrum Turist, som Martin Jørgensen og to brødre er medejere af.

Martin Jørgensen siger, at han glæder sig til at bygge videre på SportConcept Internationals gode fundament. Han henvendte sig selv til firmaet for at blive medejer.

Det er planen, at SportConcept International skal fusionere med bureauet Motorsportsrejser, der arrangerer rejser til Formel 1 og Le Man. Og det produkt skal der gøres mere ud af hos SportConcept International, der fremover skal stå for salg og marketing af produkterne, fortæller avisen.

Læs om andre sportsstjerner i dansk erhvervsliv:

Daniel Agger skal være rejsekonge

Guld-Harald redder konkursbo

Laudrups spanske træner-job gavner vinforretningen