Fodboldfusion i problemer

Langvarige forhandlinger om en fodboldfusion på Sydøstsjælland mellem Herfølge og Køge, endte i nat med, at den professionielle afdeling i Køge måtte strække våben og forlade forhandlingerne.

Læs mere
Fold sammen
kl.22.30 måtte Køge Boldklub A/S forlade forhandlingerne, og alt tyder nu på at den lokale fodboldfusion kommer til at stå mellem Køge Boldklub, Herfølge Boldklub og Herfølge Boldklub A/S.

Det skriver Lørdagsavisen.dk.

-Det gik sådan at Køge Boldklub A/S som forventet ikke kunne komme med garantier og dokumentation for den økonomi de skulle stå for, og derfor var der ingen anden udvej end at de måtte forlade forhandlingerne efter et par timer. Derfor brugte vi andre resten af aftenen og noget af natten til at få et par forskellige fusions-konstruktioner mellem de resterende tre parter på plads, og det er så dem vi vil arbejde videre med nu, i tæt samarbejde med DBU, siger Tommy Kamp, der er talsmand under forhandlingerne. -Vi kan ikke komme nærmere ind på detaljerne i de forskellige muligheder for konstruktioner, og konsekvenserne af dem. Det vil vi først og fremmest drøfte med DBU. Nu går vi i tæt dialog med DBU om den videre procedure, så det kan falde på plads. Det er DBU, der har kompetencerne til at redegøre for, hvad der muligt og hvad der ikke er muligt, hvis vi vil stille med et fælles hold til sommer, og det vil vi først og fremmest lytte til, siger Kamp, der over for Lørdagsavisen.dk vurderer, at Køge Boldklub A/S i dag onsdag må og vil erklære sig konkurs. - Jeg kan ikke forestille mig andet efter i aften. Det vil være umuligt for dem at skaffe penge til at redde sig. Og så må vi tage den derfra, siger Tommy Kamp. Det har ikke været muligt at indhente kommentarer fra Køge Boldklub A/S's formand Bent Jensen efter mødet.