Fodbolddirektør skifter til Kolding-koncern

Efter kort periode inden for fodboldverdenen vender Michael Zøhner tilbage til det mere traditionelle erhvervsliv med toppost i Riis Group.

Efter blot ti måneder som adm. direktør for EfB Elite A/S fratræder Michael Zøhner, 43 år, og fortsætter erhvervskarrieren som videadm. direktør og COO hos den familieejede Kolding-koncern, Riis Group.

Her får han ansvaret for finans og økonomi, drift, logistik og lager, indkøb, it og adminstration samt strategi og forretningsudvikling.

Michael Zøhner tiltrådte 1. april 2008 i EfB og overtog det overordnede ansvar for fodbold- og ishockeyforretningen. Han kom fra posten som finansdirektør i Arla-divisionen Consumer Nordic med en omsætning nær 20 mia. kr. og havde forinden beklædt ledende poster i Danfoss, Skamol og Stibo Groups amerikanske datterselskab, ligesom han i perioden 2000-2003 var Vice President i Lego-koncernen.

Riis Group, der omsætter for omkring en halv mia. kr. årligt og beskæftiger ca. 175 medarbejdere, har som primært forretningsområde design, udvikling, etablering og vedligeholdelse af detailbutikker på internationalt plan. Blandt virksomhedens kunder er Bestseller, Ecco og Skoringen.

Virksomheden har i en årrække været i betydelig vækst og international ekspansion, og Riis-familien ønsker nu at understøtte udviklingen ved at styrke direktionen.