FOA med til næste forhandling om portøroverenskomst

FOA er inviteret med, når repræsentanter for portørerne på Rigshospitalet 24. januar mødes med regionerne for at finde en spiselig organisationsmodel.

Den 24. januar mødes portørerne, Danske Regioner og Region Hovedstaden igen i forsøget på at løse den fremtidige organisering af de 300 portører og servicemedarbejdere på Rigshospitalet. Denne gang er også FOA inviteret med.

Det oplyser forbundsformand Bjarne Høpner, Lager, Post og Servicemedarbejdernes Forbund, efter et møde tirsdag mellem parterne. Dermed er arbejdsroen endnu en periode sikret på Rigshospitalet, hvor portørerne fredag genoptog arbejdet efter at have strejket i knap en uge i protest mod, at regionerne har krævet, at de være dækket af en FOA-overenskomst og dermed ikke kan beholde deres nuværende overenskomst med Lager, Post og Servicemedarbejdernes Forbund.

- Vi fortsætter med at forsøge at finde en løsningsmodel, men nu hvor forhandlingerne fortsætter, er der ingen grund til at kommentere dem nærmere, siger Bjarne Høpner.

/ritzau/