Flextronics i Pandrup satser trådløst

Den danske afdeling af Flextronics bliver sandsynligvis overtaget af direktionen, som vil satse på trådløs teknologi.

Den lukningstruede teknikfabrik Flextronics i Pandrup er tæt på en aftale med Flextronics' moderselskab om, at ledelsen i den danske afdeling kan købe virksomheden. Det skriver Computerworld Online.

»Det var Flextronics selv, der foreslog den løsning på et møde i oktober,« fortæller Peter Hinrup, direktøren for Flextronics i Danmark til avisen.

Han forestiller sig et management buy-out, men med hjælp fra investorer.

Flextronics kommer ikke til at producere mobiltelefoner mere, efter Siemens trak stikket ud på den milliardaftale, Flextronics i flere år har haft med virksomheden om at producere for Siemens. Derfor vil selskabet satse på produktion af andre trådløse produkter i fremtiden.

Bluetooth og WLAN
Flextronics producerer i forvejen en række elektronikprodukter, blandt andet DVD-afspillere og fladskærmsfjernsyn for blandt andre danske Kiss og Jamo.

Det fokus skal bevares, men Peter Hinrup vil gerne tilføje produkter, der benytter sig af de trådløse teknologier DECT, som benyttes i trådløse telefoner og trådløse lokalnetværk (Wireless LAN, WLAN) samt Bluetooth, skriver avisen.