Flere får fordele i Nordea

Nordea udvider konceptet med prutte-forbud. Nu skal ikke blot privatkunder, men også små erhvervskunder belønnes for at samle deres bankforretninger. Særligt tilbud til enkeltmandsvirksomheder.

Læs mere
Fold sammen
Nordeas koncept med prutte-forbud i banken til gengæld for lavere priser, hvis man samler sine engagementer i banken, skal nu ikke kun gælde privatkunder.

Til maj sender banken breve rundt til 32.000 kunder, som har en enkeltmandsvirksomhed, om at de fra 1. juli i år også kommer ind under programmet.

Det kommer efter Nordeas beregninger til at koste banken nogle penge, fordi kunderne samlet set vil få lavere priser. Men det skal til gengæld gøre det mere enkelt for kunderne og ikke mindst give bankmedarbejderne mere tid til salg og rådgivning frem for at bruge tid på at prutte med kunderne om prisen.

For at blive fordelskunde skal kunden med enkeltmandsvirksomheden have samlet ind- og udlån for 50.000 kr. og købt mindst tre produkter, enten til virksomheden eller som privatkunde. Har man et samlet engagemenet på mere end 250.000 kr. og købt mindst fem produkter i Nordea, rykker man op i fordel+-kategorien med en tak billigere priser.

De øvrige erhvervskunder kan fortsat handle med banken om de bedst mulige vilkår.