Et år i fornyelsens tegn for emballagevirksomhed

Status 2007. Det forgangne år har været præget af store ændringer i emballagevirksomheden ST Plast. Nu er ny direktør klar til at tage udfordringerne op.

2007 blev et år med ny ledelse, nye bygninger, nye medarbejdere og nye maskiner i virksomheden ST Plast i Esbjerg. Virksomheden har dog formået at på trods af de mange nye investeringer at holde et tilfredsstillende vækstniveau.

- Vi har udvidet antallet af maskiner med 25 procent, så vi har kunnet øge vores produktion og omsætning. Vi har også tacklet den stigende konkurrence fra Østeuropa ved at opbygge et tættere og mere fleksibelt samarbejde med kunderne, så de ikke udelukkende går efter de billigste emballager, siger adm. direktør Kjeld Clausen.

Han er nyudnævnt i virksomheden, og sammen med nye, store lokaler og de otte nye medarbejdere, der er kommet i årets løb, skal han sørge for at bevare vækstniveauet i fremtiden.

- Vi har haft en vækst på 60 procent i løbet af de seneste tre år. Det vil vi bevare fremover, men det er klart at med de nye investeringer i maskiner og personale kan vi nok ikke forvente, at resultatet bliver specielt stort ved næste regnskabsafslutning, siger han.

FAKTA:ST Plast har 45 ansatte og producerer primært emballage til bl.a. fødevarer.