Engodsag.dk henter Google-eksperter

Internetsøgning. Velgørenhedsprojektet Engodsag.dk læner sig nu op ad Google i bestræbelserne på at få flere til at støtte konceptet.

Engodsag.dk har allieret sig med Google’s ekspertteam, som fremover vil varetage alle søgekampagner for velgørenhedsprojektet og derigennem sikre, at flest mulige brugere vil få øjnene op for den velgørende shopping-mulighed.

- Vi håber, at Googles store ekspertise indenfor søgninger vil gøre os i stand til at fange folks interesse, når de søger rundt på nettet efter informationer om både velgørenhed og gode shoppingtilbud, tilføjer han.

Det er en kampagne, som skal rulles ud gennem Google.

- Kampagnen via Google er et utroligt spændende skridt for os mod at gøre al dansk internethandel velgørende. Fordi det er gratis for brugerne at støtte velgørenhed via Engodsag.dk, er det et budskab, som er meget simpelt at give videre til vennerne og på den måde engagere endnu flere omkring den gode sag, fortæller Jonathan Løw, medstifter af Engodsag.dk. Flere end 370 virksomheder og 120 hjælpeorganisationer er med i samarbejdet. Engodsag.dk har indtil nu indsamlet mere end 2,3 millioner kr. - mja