Energi-selskab lægger navn til Superliga-stadion

Oprykker til landets bedste fodboldrække har fået attraktiv sponsoraftale i hus.

Læs mere
Fold sammen
Nu hedder superligaklubben HB Køges stadion SEAS-NVE Park

Det andelsejede energiselskab, SEAS-NVE, har indgået en flerårig aftale om at være superligaklubben HB Køges hovedsponsor.

Det informerer parterne om i en pressemeddelelse. 

- Det er klart, at vi, i en tid hvor konkurrencen på elmarkedet skærpes, er nødt til også at tænke i synlighed og markedsføring af vores virksomhed. Med dette sponsorat tager vi først og fremmest et skridt videre i vores indsats på klimaområdet. Derudover opnår vi mulighed for eksponering gennem en partner, som har valgt en markant klimaprofil, og som ligeledes er fra regionen, forklarer SEAS-NVE’s administrerende direktør Jesper Hjulmand.

Fodboldklubben HB Køge har lagt vægt på, at klubbens sponsorer fremadrettet har grønne profiler af den ene eller anden art. Klubben ser det som sit ansvar, på lige fod med alle andre, at bidrage til at løse de klimaudfordringer, som verden står overfor.

- Vi ser det som et naturligt ansvar at gå med i kampen for et bedre klima og miljø. Konkret betyder det, at vi har valgt at sænke CO2-udslippet i alt lige fra kampprogram til energiforbrug på stadion og til vores valg af miljøvenlige biler. Og det er min opfattelse, at vi og SEAS-NVE har rigtig meget at samarbejde omkring og lære af hinanden. Og så gør det sig gældende for os begge, at vi går foran og tager et ansvar og dermed gør et stykke pionerarbejde på vores områder, forklarer HB Køges administrerende direktør, Kim Jørgensen, om det nye samarbejde.