Eksperten: Lav en case

Dokumentation. Henrik Sørensen fra ErhvervsBladets vækstpanel er imponeret over Oliver Dufours prisbasker af en projektor, men han anbefaler iværksætteren at lave en god case, hvor han bruger andet end mobiltelefoner. På den måde kan interesserede firmaer se, at projektoren rent faktisk virker.

Ideen er ikke nødvendigvis ny, men markedet og forretningen har et kæmpe potentiale. Så længe Oliver Dufours teknologi blot holder, hvad iværksætteren selv lover.

Det er den kontante udmelding fra Spamfighter-direktør Henrik Sørensen, der mener, at mange andre gennem tiden har forsøgt at lave en mini-projektor uden held.

Smid den på gulvet- Produktet falder på en tør plet på markedet. Men primært som en gimmick til privatpersoner indtil videre. Der er et kæmpe potentiale, men jeg vil råde firmaet til at lave en case hurtigst muligt og på den måde skabe efterspørgsel og samtidig demonstrere, at teknologien fungerer, siger Henrik Sørensen.

Han peger samtidig på, at han ikke nødvendigvis er enig i ideen om kun at sælge projektoren til mobiltelefoner.

I stedet fremhæver han, at teknologien også sagtens kunne indbygges i eksempelvis en bærbar computer.

Men nu har iværksætteren Oliver Dufour valgt den retning, han vil gå i, og især hans fokus på pris og driftssikkerhed er noget, der ifølge Henrik Sørensen nok skal sikre et solidt salg.

- Andre producenter har før forsøgt sig med projektorer, der alt for nemt gik i stykker. Derfor er det positivt, at han satser på holdbarhed. Folk taber jo deres mobiler hele tiden, så derfor ville jeg lave en case og tabe telefonen fem gange på gulvet for at bevise, at projektoren holder, siger han.

Henrik Sørensen peger desuden på, at iværksætteren jo har patentet i ryggen, hvilket medfører, at han ikke behøver at være nervøs for, at nogen kopierer hans teknologi.

Netop derfor mener Spamfighter-direktøren, at Oliver Dufour sagtens kan tage ud og begynde at lede efter lidt kapital. En større pose penge vil nemlig kunne gøre det langt nemmere at få projektoren på markedet inden for kort tid.