Ejendomsmæglerens største scoop

Supersælgere. Ejendomsmægler Niels Jørgensen fra Nybolig Erhverv har en god næse for potentielle storkunder. En næse, som endte med at få ham ind i varmen hos en stor boligejer i Odense.

På trods af, at Niels Jørgensen kun har handlet med erhvervsejendomme i halvandet år, har han allerede et vaskeægte scoop bag sig. Et scoop, som han lagde grunden til ved at sælge to ejendomme i Odense for en tidligere bekendt for et år siden.

- Jeg havde hørt om ham fra min tid i Nykredit på Fyn og havde en fornemmelse af, at der var gode mulighed for at sælge for ham. Så jeg tog en god snak med ham og fik ham overtalt til at lade mig sælge sine ejendomme. Det gjorde jeg så godt, at han tjente over en million kr. på det, fortæller Niels Jørgensen. Men det var faktisk ikke pengene, som var det vigtigste ved den handel. Det var den tillid, som Niels Jørgensen fik skabt til kunden. En tilld, som viste sig at få enorm betydning.

Den var nemlig årsagen til, at han i april samme år fik et opkald fra kunden, som spurgte om han ville sælge endnu en dyr ejendom for ham igen. Det ville han, men han nøjedes ikke kun med at sælge boligen. Han solgte hele det selskab, som boligen var en del af. Ved at sælge et selskab undgik kunden nemlig at betale ejendomsavancebeskatning, og samlet set indbragte handlen ham godt 10 millioner kroner.

Et scoop for både kunden og Niels Jørgensen selv. Han tjente nemlig omkring 700.000 kr. på handlen, og en kunde som også fremover får behov for en mægler til at sælge boliger for sig.

Niels Jørgensen er tidligere bankansat og har en HD i finansiering. Det har hjulet ham til hurtigt at komme på plads i ejendomsmæglerbranchen, hvor han altså også har brugt sit eksisterende netværk.

- Netværk, opmærksomhed og gode overtalelsesevner er enormt vigtige, og så skal man selvfølgelig også kende markedet godt, så man kan spotte fordelene, når de er der, siger han.