E-pushere får ny Thorborg-bog gratis

E-handel. Martin Thorborg udkommer i morgen med opdateringen til den elektroniske bestseller E-pusher. E-pusher version 2.0 deles gratis ud til køberne af første bog.

Muligheden for at øge omsætningen i sin e-butik lokkede sidste år mere end 500 internetkøbmænd til at investere 1.500 plus moms i den elektroniske bog E-pusher af Martin Thorborg. Derudover downloadede 10.000 kunder den koncentrerede version E-pusher light, der var gratis tilgængelig.

Bogen samler tricks og erfaringer fra iværksætterens 12 år som e-købmand, og torsdag udkommer opfølgeren E-pusher 2.0, som gratis bliver sendt til køberne af første version.

- Jeg har fra start lovet køberne af bogen, at de gratis ville få nummer to. Da jeg lavede E-pusher, vidste jeg, at der var mere at fortælle, og at der ret hurtigt ville komme en opfølgning, siger Martin Thorborg.

Ekspert skriver forordE-pusher 2.0 har fået forord af den danske ekspert i brugervenlighed på nettet Jakob Nielsen, som udover at forholde sig til bogens indhold, også smider et par af sine egne råd ud til læserne. Derudover indeholder opdateringen billeder, og der er tilføjet omkring 50 nye artikler. Bogen består således af lige under 200 artikler. Alle opdaterede, så de følger fremskridtet i e-handel.

Det er ligeledes den rivende udvikling på området, der ligger til grund for bogens elektroniske form.

- E-handel er et bevægeligt mål, og de ting der virkede for et år siden, virker måske ikke i dag. Hvis E-pusher var udgivet på bogform, ville sandsynligheden for en opdatering allerede efter et år, ikke være særlig stor, siger Martin Thorborg.

Han har oplevet nogle ganske få, der var utilfredse med, at betale 1.500 for en elektronisk bog. Er kunden ikke tilfreds, fortæller Martin Thorborg dog, at han ikke tøver med at give pengene tilbage. Samtidig slår han fast, at E-pusher ikke er tiltænkt den glade amatør.

- Mange af de ting, der står i bogen, kan man selv finde frem til, hvis man bruger tid til det. Men hvis man har en e-butik og mener det seriøst, kan e-pusher betyde at fejl undgås, siger han. E-pusher koster 1.500 kroner plus moms, men til gengæld lover Martin Thorborg, at størstedelen af læserne, vil kunne fordoble omsætningen i deres e-butik ved at implementere bogens ideer.