I aften afgøres det, hvilke reklamebureauer, producenter, annoncører, samt reklamefilm som har gjort det bedst i det forgangne år. Dansk Reklame Film uddeler årets reklamefilmpriser Arnold05. Business.dk viser vinderne i aften.

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den samlede reklamebranche samles i aften til gallafest i Imperial for at hylde sig selv med uddelingen af Dansk Reklame Films prestigefyldte Arnold-pris. Klokken 22.30 offentliggør business.dk dette års vindere i alle priskategorier.

De kreative bag bag filmene fra reklamebranchen og filmproduktionsmiljøet kæmper om Arnold- prisen i fire kategorier: VovemodsPrisen, IdéPrisen og InstruktionsPrisen, samt PublikumsPrisen.

Herudover gives der to diplomer i hver prisklasse. 156 film har været indsendt til konkurrencen, og 64 film er foreløbig tilbage, før juryens dom falder i aften.

Det er kendte ansigter fra reklameblokkene, der i aften kæmper om priserne. De langskæggede bargæster fra Tuborg er oppe mod Fakta-medarbejderen med stregkoderne, der igen konkurrerer med slagtermesteren fra T. Hansen Gruppen, den naive pige fra Dansk Tipstjeneste og de bøvede bademestre fra Lalandia.

Se hvem der løber af med sejren på www.business.dk i aften.