Deloitte After Dark

Mens mørket skænkede sig over den høje glasfacade i det store Deloittehus, samlede der sig et overvældende publikum til business-salon for at møde iværksætter Jesper Buch og headhunter Stephen Bruyant-Langer.

Jesper Buch, stifter af Just-Eat, var en af talerne på Deloitte After Dark. Fold sammen
Læs mere

Bag store succeser, ligger der altid store personlige bedrifter. Det kunne over 200 gæster ved selvsyn opleve, da Deloitte og Berlingske Business for anden gang slog dørene op for Business-salonen Deloitte After Dark. Stemningen blev uformelt slået an med klaverspil og varm lumumba, og dagens talere, headhunter Stephen Bruyant-Langer og iværksætter Jesper Buch, fortalte berigende og personligt om deres liv og lederskab i en løssluppen, ærlig og medrivende tone, som publikum responderede med grin og klap.

Aftenens første gæst var Stephen Bruyant-Langer, headhunter, executive coach i Korn/Ferry International og aktuel med bogen "Din næste karriere - Headhunterens guide til livslang succes". Stephen gav sine bud på vejen mod succes og lykke med udgangspunkt i de vigtige og nødvendige valg, man må træffe, for at opnå succes. "Hav en livsambition, stræb højt, genopfind og forpligt dig selv og vær modig," lød ordene. "På dødslejet bliver vi ikke kede af alt det vi gjorde, men af det vi ikke fik gjort!".

Serieiværksætteren Jesper Buch, stifter af bl.a. Just Eat, var aftenens anden taler. "Knægten fra Vamdrup", som han omtalte sig selv, gjorde det klart, hvordan han bevarer begge ben på jorden, på trods af sin store succes. Bl.a. har han gået Caminoen, pilgrimsruten over Pyrenæerne til Santiago de Compostela, hvilket var ved at tage livet af ham, og "gjorde fandens ondt i alle 26 dage". Alligevel opfordrede han alle til at gå turen, for "når man har så meget tid alene, kan man virkelig nå at samle nogle af livets puslespil". Jesper Buch er ligeledes bogaktuel med "Kick-Ass. Fra kælder til milliardær".

Læs mere om arrangementet her.