De har forladt en toppost inden pensionsalderen ...

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

1997:

Lars Kolind, fratræder som 50-årig efter 10 år som adm. direktør for høreapparatfabrikken Oticon.

Er i dag er han formand for bestyrelsen for Grundfos Fonden, Unimerco, Unimerco Group, Furnature og Løndal Østerskov, næstformand i Grundfos Management A/S og Zealand Pharma samt medlem af en række bestyrelser.2004:

Thorleif Krarup vinker som 52-årig farvel til Nordea-koncernen efter to år som koncernchef og siden to år som direktør.

Er netop fratrådt som formand i TDC efter selskabet er blevet overtaget af kapitalfonde. Er i dag næstformand for bestyrelsen i ALK-Abelló, og H. Lundbeck A/S samt bestyrelsesmedlem i bl.a. Bang & Olufsen.Maj 2006:

Michael Pram Rasmussen, 51 år, fratræder som adm. direktør for Topdanmark.

I dag er han bestyrelsesformand for A.P. Møller - Mærsk og Topdanmark, næstformand i Mærsk Olie og Gas AS samt medlem af bestyrelsen for Forsikring & Pension, Coloplast, William Demant Holding og Oticon og medlem af repræsentantskabet i Danske Bank A/S plus en række selskabsinterne bestyrelser.Maj 2006:

Vagn Sørensen, 46 år, har valgt at fratræde topposten i Austrian Airlines for at vende hjem til Danmark, hvor han er bestyrelsesformand i Codan og BTX Group samt næstformand i TDC og DFDS. Selv om Vagn Sørensen selv har erklæret, at han fremover vil hellige sig bestyrelsesarbejdet er han dog på det seneste blevet kædet sammen med topposter både TDC og SAS.1. august 2006:

Jørgen Lindegaard, 57 år, fratræder efter fem år som koncernchef for SAS.

Har i dag bestyrelsesposter i blandt andet FS Equity, FS Funding, ISS Management, ISS Global, ISS A/S og Dansk Industri.