Dating-koncern køber sig ind i to niche-portaler

Indkøb. Freeway, som er koncernen bag internet succeserne Dating.dk og Arto, har netop købt halvpart i to Århus-virksomheder.

Freeway koncernen har netop købt halvdelen af to virksomheder fra Århus.

Den ene virksomhed, som Freeway nu er medejere af, er aev.dk, som sælger el artikler, spa, ventilationsanlæg og meget mere.

"aev.dk er en rigtig god forretning for kunderne, fordi der er mange penge at spare på at købe el artikler online. Vi ser meget potentiale i sitet, og har derfor valgt at købe halvdelen af det. Desuden vil vi gerne have Århus med på kortet over byer, hvor vi har afdelinger i", siger Peter Sønderby, medejer af Freeway.

Studienet.dk og studieportalen.dk fusionerer De to populære studiesites, hvor unge kan hjælpe hinanden og få inspiration til opgaver, fusionerer nu. Studienet.dk er ejet af Freeway, mens Studieportalen ejes af Thomsen og Thomsen fra Århus.

"Planen med fusionen er, at vi stifter et fælles selskab, hvor vi hver især indskyder vores sites. Selskabet bliver styret fra Århus, og tilføjer dermed Århus som endnu en prik på kortet over, hvor vi har afdelinger", siger Peter Sønderby medejer af Freeway.

Studienet.dk vil fremover være sitet, hvor de unge kan få lektiehjælp, hvor studieportalen vil have den mere sociale bog med blandt andet online blå bog.

- mja